Loading…

EPT-Expertise

Ondersteuning voor jouw diëtistenpraktijk

Boost je digitale kennis en marketing

Op 12 maart 2020 organiseert EPT-expertise een bijscholing rond digitale kennis en marketing. Deze bijscholing is voor de diëtist die graag haar/zijn digitale kennis een boost wil geven zowel op het vlak van Social Media, fotografie, marketing en omzet. Heb je het gevoel dat je hard werkt maar het niet altijd beloond wordt? Ben je een complete beginner op Instagram of wil je graag mooie foto’s op je bedrijfspagina? Deze dag zit boordevol workshops met voor ieder wat wils. Je gaat naar huis met praktische tips en tricks, een social media plan waardoor je online meer aanwezig bent, met meer inzicht in je omzet en prachtige foto’s die je met je smartphone kan maken. We ontmoeten je graag!

Het volledige programma kan je hier vinden: Boost je digitale kennis en marketing_12maart2020

Wil je graag inschrijven voor deze bijscholing? Dit kan via dit registratieformulier. Na deze registratie krijg je een factuur met gestructureerde mededeling toegestuurd. 

Leden van de VBVD krijgen 10% korting. 

Algemene gegevens

 

Verification

De bijscholing start om 9u in het congrescentrum De Pitte in Boom. Meer informatie over de bereikbaarheid kan u vinden via volgende link.